Team

Bart Roossien

Senior energy consultant | Digital product developer | Entrepreneur

Als afgestudeerd technisch natuurkundige heeft Bart hoge affiniteit met het oplossen van complexe (energie)vraagstukken, zoals het uitvoeren van technisch-economische feasibility onderzoeken voor restwarmtebenutting, energiebesparingsmaatregelen en duurzame opwekking, alsook het realiseren van een smart grid en energieonderzoekslab.

Daarnaast houdt Bart zich bezig met het ontwerpen en realiseren van digitale producten, bijv. online rekentools, waarmee hoogwaardige kennis toegankelijk wordt gemaakt voor klanten.


Marcel Elswijk

Directeur - Business developer - Project manager

Marcel observeert de wereld met een open mind en nieuwsgierige blik. Hij zoekt en bedenkt nieuwe integrale oplossingen en inzichten voor energie neutrale gebieden en gebouwen. Marcel verbindt en beweegt mensen, startups, bedrijven, instellingen en overheden om hiermee aan de slag te gaan.

Marcel is betrokken o.a. bij het project HOogst haalbare Energie ambitie Hoogbouw in de Stroomversnelling, ontwikkelt trainingen, ondersteunt bij keuzes tussen energieconcepten voor wijken, bedrijventerreinen en gestapelde bouw.


Niels Sijpheer

Expert energie efficiëntie woningen, kantoren, datacenters en installaties

Vernieuwende ideeën laten groeien tot iets concreets dat werkt met de kennis die we bij EnergyGO in huis hebben. Kennis verzamelen en overdragen op het gebied van energiezuinig maken van gebouwen en installaties. Substantieel bijdragen aan het verlagen van energiegebruik en verhogen van duurzame energieopwekking.

Het combineren van heldere communicatie, gevoel voor mensen, logisch beredeneren en een analytisch inzicht. Enthousiast en gedreven.

Mijn gezin, de natuur en avontuur. Het liefst in de bergen, wandelend, klimmend of skiënd, maar ook zeilend op de Waddenzee. Mountainbiken door de duinen.


Thijs Barkmeijer

Bouwkundig ingenieur

Na het werken bij, met en voor aannemers, woningcorporaties en architecten is Thijs bij EnergyGO op zoek naar (nieuwe technische) oplossingen om de gebouwde omgeving gezonder en comfortabeler te maken. Thijs heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van de bestaande (hoog)bouw en in het ontwikkelen van bouwkundige componenten voor nieuwbouw en renovatie. In deze ontwikkelingen is vereenvoudiging een belangrijk aspect. Daarbij gaat het niet alleen over techniek, maar staan de mensen centraal.

In zijn werk en vrije tijd doet Thijs graag nieuwe dingen en bouwt hij zijn ideeën uit in proces en product.


Wim van Helden

Expert duurzame warmte

Expert in warmteopslag en zonthermische systemen. Coordinator van nationale en internationale R&D projecten. Bijgedragen aan internationale R&D programma's in (seizoens) warmteopslagsystemen.